© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım Başladı: Esnafa Stant Başvuru Fırsatı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 – 31 Ağustos tarihleri arasından KAFUM’da düzenlenecek Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda yer almak isteyen esnaflar için stant ve alan kiralama ön başvuruları başladı. Fuarda stant açmak isteyen esnaf ve işletmeler, Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi başvuru yapabiliyor.

Kahramanmaraş’ta 20 yıllık aranın ardından 2024 yılında yeniden hayat bulan Geleneksel Ağustos Fuarı, bu yıl da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenmeye başlanan fuar, bu yıl da ticaret, kültür ve eğlenceyi bir araya getirerek şehrin en önemli buluşma noktalarından biri olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in öncülüğünde yeniden düzenlenen ve büyük ilgi gören Geleneksel Ağustos Fuarı, 1 – 31 Ağustos 2026 tarihleri arasında KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Bir ay boyunca sürecek organizasyonda yer almak isteyen esnaf ve işletmeler için stant ve alan kiralama ön başvuruları başladı. Fuarda ürünlerini sergilemek, yeni müşterilere ulaşmak ve markalarını tanıtmak isteyen işletmeler, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2026/06/25/uluslararasi-geleneksel-agustos-fuari-esnaf-on-basvuru-formu internet adresi üzerinden çevrimiçi olarak başvurularını gerçekleştirebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Ağustos Fuarı’nda Pazartesi günü Kahkaha ve Rekabet Bir Arada

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nda 10 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da tiyatro ve sinema oyuncusu Osman Doğan’ın sunumu ile “Aileler Yarışıyor” adlı etkinliği vatandaşlarla buluşturacak.

Elbistan’da İdris Altun Taziye ve Kültür Evi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Elbistan’ın Karahasanuşağı’nda hayırseverler tarafından inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulan İdris Altun Taziye ve Kültür Evi açılışında konuşan Başkan Fırat Görgel, “Karahasanuşağı’nda yaşayan vatandaşlarımızın gösterdiği birlik ve beraberliğe hayran kalmamak mümkün değil. Bu güzel yatırımın Karahasanuşağı’na hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Milletvekili Zuhal Karakoç’tan Meclis’te Şehit ve Gaziler İçin Güçlü Mesaj: “Vefa Devlet Ahlakının Özüdür”

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, TBMM’de gaziler, şehit yakınları ve askeri hastaneler konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta Funda Arar Rüzgârı! 100 Bini Aşkın Kişi KAFUM'da Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, Funda Arar konseriyle unutulmaz bir geceye sahne oldu. KAFUM’u dolduran 100 binin üzerinde müziksever, sevilen sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Lütfi Köker’de Sıcak Asfalt Serimine Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Bahçelievler Mahallesi’ndeki Lütfi Köker Bulvarı’nda ilk etap kapsamında yürüyüş yolu imalatları ve kavşak düzenlemelerini sürdürürken sıcak asfalt serimine de başladı. Lütfi Köker Bulvarı; yürüyüş yolları, kavşak düzenlemeleri, peyzajı, sıcak asfaltı ve aydınlatmasıyla modern görünümüne kavuşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Andırın’a Yeni Köprü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın şehir merkeziyle ulaşımını güçlendiren Karasu Grup Yolu üzerindeki 53 yıllık dar köprü yerine yenisini kazandırıyor. Yaklaşık 10 Milyon TL yatırımla inşa edilecek yeni köprü, mevcut köprünün yaklaşık 5 katı uzunluğunda ve 2 katı genişliğinde olacak.

TÜM HABERLER