İYİ Parti yaprak dökümü devam ediyor!
Kahramanmaraş HaberleriİYİ Parti Kahramanmaraş’ta oluşan çatlaklar ve kopuşlar seçime sayılı günler kala devam ederken, partilerinden ayrılan isimler AK Parti’yi tercih ediyor.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı, HDP ittifakı, ortak aday listelerindeki oluşan problemler, Altılı Masa ortaklarının partilerinde memnuniyetsizlikle birlikte istifa haberlerini de peş peşe getiriyor.
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri ve 500 kişilik İyi Parti seçmeni de AK Parti’ye katılmıştı. Bu defa ise İYİ Parti’den istifa eden Kahramanmaraş Afşin İlçesi Teşkilatı üyeleri AK Parti rozetini taktı.
Kahramanmaraş Afşin İlçesi İYİ Parti Sekreteri Beyhan Çevik, Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Yavaş, Uğur Konan ve beraberindeki heyet istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, İl Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milletvekili Adayı Koray Kıraç’ın katıldığı programda AK Parti’ye katılanlara rozetleri törenle takıldı.
“Önümüzdeki günler de de İYİ Parti’den AK Parti’ye katılımlar hız kesmeden devam edecek” diyen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel şöyle konuştu: “Kurulduğu günden beri milletinin ve ülkesinin menfaati çalışan AK Parti’ye şu anda katılımların devam etmesi hizmetlerimizin ve politikalarımızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Her zaman birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içinde milletimiz, ülkemiz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Partilerinden istifa ederek bizimle yol arkadaşlığını tercih eden kardeşlerimiz de gösteriyor ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı 14 Mayıs seçimlerinde her zaman olduğu gibi zaferle çıkacaktır. Partimize katılan kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun diyoruz, bizimle çalışmayı seçtikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”
Program rozet takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.