İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Rektör Bakan, mesajında manevi atmosferin etkisi altında geçen Ramazan ayını geride bıraktıklarını ve dualarının kabul olmasını temenni ettiğini belirtti. Ayrıca, yaşanan yüzyılın afeti ve Gazze'deki insanlık dramı nedeniyle bu bayramın buruk geçtiğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı:
“Manevi iklimiyle bizleri kuşatan üç ayları tamamlıyor, ibadetlerimizle ve toplumsal dayanışmanın en güzel örnekleri ile ihya etmeye gayret gösterdiğimiz onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıyoruz. Tüm dualarımızın kabul olmasını temenni ediyor, yüce Allah’a bizleri bir bayram gününe daha eriştirdiği için şükrediyorum. Hepimizin bildiği gibi yüzyılın afeti dolayısıyla halen bir yanımız eksik ve kaybettiklerimizin hüznü ile yine buruk bir bayram idrak ediyoruz. Diğer taraftan Gazze’de yaşanan vahşet ve insanlık dramı karşısında elem duyuyoruz. Bu vesileyle hem depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı, hem de Gazze’de katledilen Filistinlileri bir kez daha rahmetle anıyorum. Ümit ediyorum ki, uhrevi kapıların açıldığı Ramazan Bayramı tüm gönül coğrafyamızda barışa, ve esenliğe vesile olur. Sözlerime son verirken ülkemizde huzur ve güvenin teminatı olan emniyet mensuplarımızı da şükranla anmak istiyorum. Ramazan Bayramı ile aynı gün kutlanacak olan 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla fedakar polislerimizi tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha Ramazan Bayramımız mübarek olsun diyor; öğrencilerimize, üniversitemizin değerli akademik ve idari personeline, tüm Kahramanmaraşlılara, aziz milletimize ve tüm inananlara saadet dolu bir bayram diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.