© Haber Hanesi 2014 - 2025

İşte Galatasaray'ın kazandığı para!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor'u 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Galatasaray'a 18 milyon TL civarında kazanç elde etti.

Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 57’nci finalinde Akhisarspor’u 1-0 geriye düşmesine karşın Sinan Gümüş’ün penaltıdan, Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne’nin attığı gollerle kazanan Galatasaray, bu sezon ilk kapasını kazanırken, kasasına da önemli bir para koydu.

Finalle birlikte 9 karşılaşmaya çıkan Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk karşılığı olarak 18 milyon TL civarında bir kazanç elde etti. Süper Lig’den düşen ve kupada da finalde kaybeden Akhisar ise 15 milyon TL civarında bir gelirin sahibi oldu.

 

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 2. Küme Sportif Müsabakaları Tamamlandı: Binlerce Öğrenci Ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede sporun tabana yayılması, öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlanması ve daha önce spor müsabakalarına katılma fırsatı bulamamış yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla düzenlenen “2. Küme Sportif Müsabakaları” büyük bir başarıyla tamamlandı.  

SANKO Okulları Basketbolda Zirvede: Yıldız A Takımı İl Şampiyonu Oldu

SANKO Okulları Yıldız Erkek A Takımı, Şehitkamil 2. Küme Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak önemli başarıya imza attı.

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Finallerinde

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Gençler A Kız Futbol Takımı, Okul Sporları bölge müsabakaları ve Türkiye Yarı Finalleri’nde çıktığı 8 karşılaşmayı da kazanarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

Süper Lig’de Şampiyonluğu Belirleyecek Derbi: Galatasaray – Fenerbahçe

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi şampiyonluk yarışını belirliyor. Kritik maçta kazanan takım zirve yolunda dev avantaj elde edecek.

Kipaş İstiklal Basketbol’dan Play-In Zaferi! Ankara Ekibini Devirdi

Kipaş İstiklal Basketbol, Play-ın 1. Tur'da Bulls Yatırım TED Ankara Kolejliler Basketbol'u mağlup etti.

Şehitkamil’den Bir İlk: U10 Futbol Turnuvası Heyecanı

Gaziantep’te altyapı sporlarının gelişimine yönelik çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, U10 yaş grubuna özel düzenlediği turnuva ile önemli bir ilke imza attı. Kentte bu yaş kategorisinde gerçekleştirilen ilk ve tek organizasyon olma özelliği taşıyan turnuva, minik sporcuları aynı sahada buluşturarak büyük bir heyecan

TÜM HABERLER