© Haber Hanesi 2014 - 2025

İspanyol model Cindy Kimberly, Antalya’da podyuma çıktı

ANTALYA (AA) Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da, İspanyol model Cindy Kimberly, baş manken olarak podyuma çıktı.

Nest Convention Center'da düzenlenen defilede, kadın, erkek ve çocuklardan oluşan 60 manken, ünlü top modele eşlik etti. Podyumda 4 farklı kıyafet sergileyen Cindy Kimberly, defileyi izleyenlerin beğenisini topladı.

Yaklaşık 30 ülkeden gelen hazır giyim alıcılarıyla özel davetlilerin katıldığı defilede, 2023 ilkbaharyaz kreasyonları sergilendi.

Defileyi, Cindy Kimberly'nin erkek arkadaşı Beşiktaşlı oyuncu Dele Alli de izledi.

2023'te Miss World’te Türkiye'yi temsil edecek Nursena Say, Miss Universe'de mücadele edecek Aleyna Şirin ve Türkiye adına Miss Supranational'da yarışacak Selin Erberk Gurdikyan da ünlü model Cindy Kimberly ile podyumda yer aldı.

Defilenin kapanışını ise manken Tülin Şahin, gerçekleştirdi.

Dosso Dossi Holding üst yöneticisi Hikmet Eraslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, salgın döneminde ara verilen fiziki defilelere yeniden başladıklarını söyledi.

Geçmişte Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendall Jenner, Irina Shayk ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı defileleriyle dünyada bilinirliğe kavuştuklarını anlatan Eraslan, "Yeniden ünlü bir ismi podyumumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

İspanyol Model Kimberly de yeniden Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti, "Defilede sunduğum kıyafetler benim de kullanabileceğim kıyafetlerdi. Her biri modern, çağdaş kıyafetlerdi. Çok beğendim. Zaten Türk modasını da çalıştığım ajanstan biliyorum." diye konuştu.


İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Afşin’de doğal gazdan etkilenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir iş yerinde doğal gazdan etkilendiği belirtilen 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Elbistan’da ruhsatsız silah operasyonunda 3 tutuklama

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen operasyonda 9 ruhsatsız tabanca ve 9 şarjör ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.

SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet’in 103’üncü Yılı “Cumhuriyet Fazilettir” Temasıyla Kutlandı

SANKO Üniversitesi’nde, Cumhuriyetin ilanının 103’üncü yıl dönümü, “Cumhuriyet Fazilettir” temasıyla düzenlenen törenle kutlandı.

Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.

Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!

Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.

TÜM HABERLER