İşadamı Mustafa Buluntu’nun acı kaybı
GÜNDEMKahramanmaraş’ın Başarılı İşadamlarından Koton Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, annesi Nevruz Buluntu’yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Kahramanmaraş’ın başarılı işadamlarından MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Koton Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu’nun annesi Nevruz Buluntu 79 yaşında hayatını kaybetti.
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede gece hayatını kaybeden Nevruz Buluntu Şeyhadil Mezarlığında saat 11.00’da sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen cenaze töreninin ardından aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Mustafa Buluntu’yu bu acı gününde dostları yalnız bırakmadı. Korona önlemleri kapsamında mezarlıkta kılınan cenaze namazına siyaset, sivil toplum, bürokrat ve iş dünyasından çok sayıda sevenleri katıldı.
Annesine karşı son görevini yapan Buluntu’nun cenazede üzgün olduğu görüldü.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.