İRAP Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
GÜNDEMİl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve planda yer alan risk azaltma eylemleri değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, İRAP kapsamında Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve ilgili kurumlar tarafından gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hazırlanan İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve planda yer alan risk azaltma eylemleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alaettin Parlak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Fatih Bülbül, Kahramanmaraş AFAD İl Müdürü Aslan Mehmet Coşkun ve ilgili kurum temsilcileri yer aldı. Toplantıda, İRAP kapsamında Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve ilgili kurumlar tarafından gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar değerlendirildi. Değerlendirme toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.