© Haber Hanesi 2014 - 2025

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN REKOR PROMOSYON ANLAŞMASI

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve yetkili sendika olarak Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığının iştirak ettiği banka maaş promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarını memnun eden rekor bir fiyat elde edildi.

 İhale sonunda il genelinde tüm çalışanlara 5 yıl için tek seferde T.C. Ziraat Bankası tarafından peşin olarak 5.820 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarını kapsayan bir banka maaş promosyon ihalesinin başarıyla tamamlandığını belirterek Bankayla yapılan 5 yıllık anlaşma sonucunda sağlık personellerine 2020 ocak ayından geçerli olmak üzere tek seferde 5.820 TL promosyon ödeneceğini dile getirdi.

Yapılan promosyon anlaşmasının tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olmasını söyleyen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ ihale sürecinde emeği geçenlere ayrıca teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER