Heyecan Parkında Gençlik Etkinliği
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediyesi, 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında Heyecan Bahçesi’nde gençlik buluşması düzenledi. Gençlerle bir araya gelen Başkan Okay, gençlerin ilgisinden memnun olduklarını dile getirerek, “Adeta gençlik festivali havasında geçen bu güzel buluşma gençlerimizin coşkusuyla ayrı bir güzel hale geldi” dedi.
Kahramanmaraşlı gençlerin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği gençlik buluşması, Dulkadiroğlu Heyecan Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Çeşitli aktiviteler ve adrenalin etkinlikleriyle geçen gençlik buluşmasında, Gençlik Merkezi Müzik Kursu öğrencileri de konser verdi.
Etkinlik alanını gezerek gençlerle sohbet eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlerin memnuniyetine dikkat çekti. Çok önemli ve güzel bir etkinliğe imza attıklarının altını çizen Başkan Okay, etkinlikle ilgili şunları dile getirdi: “Son 2 yılda pandeminin getirdiği kısıtlamalar nedeniyle bu gibi etkinliklerden uzak kaldık. Vatandaşlarımızla buluşmayı ve onlarla sosyal etkinlik yapmayı özlemiştik. Çok şükür devletimizin gücü, milletimizin sabrı ve özverisiyle bu pandemi sürecini atlattık. Etkinlik ve faaliyetlerimize kavuştuk. Malum 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bizler de cumhuriyetin emanet edildiği gençlerimizle bir araya gelerek onlarla güzel bir vakit geçirme adına bir program yaptık. Bu program çerçevesinde Heyecan Bahçemizde adeta bir festival alanı oluşturduk. Burada gençlerimize güzel aktiviteler hazırladık. Hem adrenalin alanlarımız, hem de mesire alanımız adeta doldu taştı. Yine gençlik merkezimizde eğitim gören öğrenci kardeşlerimizin vermiş olduğu konserlerde bizleri ayrıca mutlu etti. Ben bu güzel etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman gençlerimizin yanında olduğumuzun altını çizmek istiyorum.”
Programa, Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Kerem Erdoğan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis Üyeleri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.