© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hayvan Barınakları Dezenfekte Edildi

Büyükşehir Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında hayvan barınaklarını ilaçlayarak dezenfekte etti.

Dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı çalışmalarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan hayvan barınaklarında başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bakım, tedavi, rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra tel örgüler, yem kapları, yuvalar, barınaklar ilaçlanarak dezenfekte edildi.

 “Evde kal” çağrısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hayvanların kendilerine emanet olduğunu bir kez daha belirttikten sonra, “Hayvan sağlığına hiçbir şekilde zararı dokunmayan ilaçlarla dezenfekte yapıyoruz. Kullandığımız ilaçlar sadece hastalığa yol açan bakteri ve virüslere karşı etkilidir. Rutin temizlik çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Dezenfekte, artan temizlik çalışmalarımızın bir bölümünü oluşturuyor” şeklinde bilgi verdiler.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER