HAYATİ İNANÇ DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDE SEVENLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi’nin düzenlediği panelde konuşan ünlü Yazar Hayati İnanç, programa gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da programa katılarak söyleşiyi dinledi. Program sonunda konuşan Başkan Okay, şunları söyledi: “Sosyal ve kültürel etkinliklerle kıymetli hemşerilerimizi bir araya getiriyoruz. Bugün de güzel bir söyleşi için Dulkadiroğlu Gençlik Merkezimizde bir araya geldik. Kıymetli hocamız Hayati İnanç’ın sohbetine kulak verdik. Üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde çok hoş bir sohbet oldu. Kıymetli hocamıza bu güzel sohbeti için teşekkür ediyorum.”
Sosyal etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gençlik Merkezlerimizde başlattığımız söyleşi, panel ve kültürel etkinlikler devam edecek. Bu güne kadar yapmış olduğumuz etkinliklerden çok güzel dönüşler aldık. Vatandaşlarımızı bu gibi etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz.”
“Can veren pervaneler” konulu söyleşisini tamamlayan Yazar Hayati İnanç, gençlere tavsiyelerde bulundu. Okumanın önemine değinen İnanç, çok okumayı gençlere vasiyet olarak bıraktığını söyledi.
Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşlılara olan sevgisini de dile getiren İnanç, katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.