© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hacı Murat Caddesi’nde Üstyapı Seferberliği: Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Dulkadiroğlu Namık Kemal Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı Hacı Murat Caddesi’nde üstyapı onarımlarına geçildi. KASKİ koordinesinde yürütülen çalışmalarla, altyapı imalatları esnasında arterde meydana gelen bozulmalar sıcak asfaltla onarılıyor.

Şehir genelinde altyapıdan üstyapıya uzanan kapsamlı dönüşüm çalışmaları aralıksız sürüyor. KASKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde şehrin dört bir yanında hayata geçirilen altyapı modernizasyon hamlesiyle birlikte, altyapı imalatları tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmaları da eş zamanlı olarak hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda ekiplerin yoğun mesai harcadığı noktalardan biri de Dulkadiroğlu Namık Kemal Mahallesi’nde yer alan Hacı Murat Caddesi oldu.

Altyapı yenileme çalışmaları sırasında bozulan ve deforme olan yol yüzeyleri, sıcak asfalt uygulamasıyla baştan sona onarılıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde hem daha modern bir görünüme kavuşuyor hem de sürücüler ve yayalar için daha güvenli bir hale getiriliyor.

KASKİ koordinesinde yürütülen çalışmalar sayesinde, altyapı imalatları esnasında oluşan bozulmalar giderilerek ulaşımda aksaklıkların önüne geçiliyor. Ekipler, belirlenen program dâhilinde şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor; tamamlanan her arterde üstyapı yenilemeleriyle yollar kalıcı ve dayanıklı bir yapıya kavuşturuluyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER