Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Merak Edilen Konuları Adıyaman’da Konuşacak ‘ORTADOĞU-AKDENİZ DENKLEMİNDE TÜRKİYE’ KONFERANSI
GÜNDEMGüvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Adıyaman Belediyesi’nin davetlisi olarak geleceği Adıyaman’da, ülke gündemini meşgul eden önemli dış politika konuları hakkında bilgiler verecek.
Adıyaman Belediyesi, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar’ı Adıyamanlılarla buluşturacak.
7 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Türkiye Petrolleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ‘Ortadoğu-Akdeniz Denkleminde Türkiye’ konulu konferansa tüm Adıyamanlıları davet eden Adıyaman Belediyesi yetkilileri, “Adıyaman Belediyesi olarak her ay düzenlediğimiz kültür etkinliklerimizin bu ay ki konuğu ülkemizin önde gelen Güvenlik Politikaları Uzmanlarından Mete Yarar olacak. 7 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda ücretsiz gerçekleştirilecek olan konferansa tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca yine konferansa gelmek isteyen halkımız için aynı gün saat 17.30’dan itibaren Hükümet Binası önünden ücretsiz servislerimiz hizmet verecek” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.