© Haber Hanesi 2014 - 2025

Göztepe Taraftarları'ndan Yardım Kampanyası

İzmir'de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde arkadaşları Ali Çağın Kaygusuz'u kaybeden Göztepe taraftarları, mağdur vatandaşlar için yardım kampanyası düzenledi.

Bayraklı ilçesinde Kaygusuz'un evinin bulunduğu Emrah Apartmanı'ndaki arama kurtarma çalışmalarını iki gündür takip eden sarı-kırmızılı taraftarlar, gece saatlerinde arkadaşlarının naaşının enkazdan çıkarılmasının ardından yardım kampanyası başlatma kararı aldı.

Sosyal medya üzerinden detayları duyuran Göztepeli taraftarlar; gıda, hijyen, giyecek ve yiyecek yardımlarını depremzedelere ulaştırmak için toplamaya başladı. 

Taraftarlar adına açıklamalarda bulunan Yiğit Demirli, İzmir'de yaşanan depremin kendilerini çok üzdüğünü söyledi. 

Göztepe taraftarları olarak Marmara ve Van depremlerinin mağdurları için de yardım kampanyaları düzenlediklerini belirten Demirli, "Dün gece arkadaşımızı kaybettiğimizi öğrenince, 'Bize oturup ağlamak yakışmaz. Sahalarda olup, zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmeliyiz.' dedik ve hemen yardım kampanyamızı başlattık. Ali'yi çok seviyoruz, acımızı bu kampanya ile bastırmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kampanyaya çok sayıda kulübün taraftar gruplarından da destek geldiğini aktaran Demirli, bundan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

- "Bugün tek bir rengimiz var; o da siyah"

Herkesin İzmir için seferber olduğunu vurgulayan Demirli, şunları kaydetti:

"Bugün tek bir rengimiz var; o da siyah. Arkadaşlarımızla beraber insanların acılarını azaltmak için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımız ve vatandaşlarımız gıda, kıyafet, hijyen malzemesi yardımlarını buraya getiriyor. Biz onları tek tek ayırıp sonra poşetliyoruz. Ya buraya gelen ihtiyaç sahiplerine ya da diğer bölgelerde kurulan çadırlarda yaşayan depremzedelere kendi araçlarımızla götürüyoruz."

Taraftarlardan Atilla Bekar da tribünden arkadaşları olan Ali Çağın Kaygusuz'u depremde kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirtti.

Bekar, "Başlattığımız yardım kampanyasında amacımız, depremden zarar gören vatandaşların biraz da olsun yüzlerini güldürmek." diye konuştu.

Aytaç Fidan ise arkadaşlarının böyle önemli bir günde kampanya düzenlediklerini öğrenince giysi yardımında bulunduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER