Göksun'da Meclis Yeni Hizmet Binasında Toplandı
GÜNDEMGöksun Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı, yeni inşa edilen Hizmet Binasında yapıldı.
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın birinci dönem projeleri arasında ilk sırada yer alan ve Göksun tarihinin ilk belediye hizmet binası olarak projelendirilip inşa edilen Yeni Hizmet Binası, belediyenin en üst karar organı olan Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Olağan toplantısı ile faaliyete başladı.
Göksun Belediyesi tarafında öğle namazından önce Göksun Ulu Camiinde, İdlib şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Ayrıca şehitlerimiz için okutulan Hatim için dua yapıldı.
Yeni Hizmet Binasındaki toplantı öncesinde ise, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’de gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatının başarıyla tamamlanması için dua edildi. İstiklal Marşımızın okunması ve Bayrağımızın göndere çekilmesinden sonra Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yeni Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya, İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, Kamu Kurum Amirleri ve STK başkanları katıldı.
Toplantının sonunda, Başkan Aydın ve Belediye Meclis Üyeleri, Türk Bayrağı açarak Bahar Kalkanı Harekatını başarı ile yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri desteklerini gösterdiler.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.