© Haber Hanesi 2014 - 2025

GÖKSUN HUĞTAŞ’TA SU PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

KASKİ Genel Müdürlüğünce Göksun İlçesi Huğtaş Mahallesinde yürütülen içme suyu temin çalışması tamamlanarak mahallenin içme suyu problemi giderildi.

Yaz aylarında mevcut içme suyu kaynaklarının mahallenin ihtiyacını karşılamaması üzerine harekete geçen KASKİ Genel Müdürlüğü, Körpınar ve Elmalı içme suyu kaynaklarını Huğtaş Mahallesinin hizmetine sunmak için hazırlanan projeyi hayata geçirdi. Kısa sürede 1500 metre uzunluğundaki isale hattı çalışması tamamlanarak Huğtaş Mahallesinin hizmetine sunuldu.

Mahalle Muhtarı Muzaffer Demirci çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: ‘’ 2 yıldır su sıkıntısı çekiyorduk. Özellikle mahallenin yüksek kesimlerindeki evlere su çıkmıyordu. Sıkıntımızı KASKİ Genel Müdürlüğümüze ilettik. Allah razı olsun Hayrettin Güngör Bey’den ekiplerini gönderdi ve su sıkıntımız giderildi’’  diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER