© Haber Hanesi 2014 - 2025

GÖKSUN BELEDİYESİNİN RAFADAN TAYFA GÖSTERİSİ YOĞUN İLGİ İLE İZLENDİ

Göksun Belediyesi, her yaş gurubundan tüm vatandaşların istifade edebileceği sosyal, kültürel ve sportif alanlarla donatılarak inşa ettiği Kültür Merkezinde, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüne yakışır bir programa imza attı.

“Rafadan Tayfa” çizgi filminin kahramanları, “Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri” ile depremzede çocuklarla buluştu. Göksun Kültür Merkezi Konferans Salonunu hınca hınç dolduran çocuklar, Rafadan Tayfa’nın sevilen kahramanları Akın, Hayri, Mert, Kamil, Hale ve Sevim’in seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada Göksun Belediyesinin tüm tesislerinin ve imkanlarının çocuklar için var olduğunu söyledi.

 

Okullar başlarken eğitim desteği olarak kırtasiye seti hediye ettiklerini belirten Başkan Aydın, ara tatil döneminde de Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri ile 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin ardından çocukların moral ve motivasyonlarının artırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

 

Kültür Merkezi Binasının önümüzdeki günlerde açılışını yaparak tüm alanları ile hizmete sunacaklarının müjdesini veren Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

 

“6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin ardından sevgili çocuklarımızın, yavrularımızın moral ve motivasyonu bir nebze de olsa artırmak için hepinizin sevdiği çizgi film karakterlerini yavrularımızla buluşturuyoruz. Bu gün Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri için bir araya geldiğimiz bu Kültür Merkezimizi inşallah bundan sonra daha sık kullanacak, bir birinden güzel tiyatro, sinema, konser, eğitim ve kültürel faaliyetleri bu salonda sizlerle hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu merkezimiz içinde sizler ve abileriniz için oyun alanları, okuma salonları, kütüphane, cep sineması ve spor salonu yaptık. Bahçesinde ise Basketbol ve Voleybol Sahası, Futbol Sahası, Tenis Kortu ve Yüzme Havuzu yaparak sizlerin hizmetine sunduk. Eğitim dostu bir belediye olarak bugüne kadar eğitim alanında ilçe merkezimizden en uzak mahallemize kadar sevgili yavrularımıza, öğrencilerimize elimizi uzattık, destek olduk, olmaya ve geleceğimizin teminatı olan siz yavrularımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinizi tüm kalbimle kucaklıyor, iyi eğlenceler diliyorum.

 

Gün içerisinde iki senas olarak düzenlenen sahne gösterileriyle son derece mutlu olan ve gönüllerince eğlenen yaklaşık bin çocuk ve ailelerine program sonunda tatlı ikramı da yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER