© Haber Hanesi 2014 - 2025

GÖKSUN BELEDİYESİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERİ TÖRENLE HİZMETE AÇIYOR

Göksun Belediyesi, Başkan Hüseyin Coşkun Aydın’ın seçim dönemlerinde yapmayı vadettiği projeleri bir yandan tamamlamaya devam ederken, diğer yandan biten projeleri de hizmete açıyor.

Başkan Aydın’ın birinci dönem projeleri arasında da yer alan ve halkın büyük beğenisini kazanan Sosyal Tesis ve Taziye Evleri projeleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşın hizmetine sunuluyor. Hayırsever vatandaş ve Belediye işbirliği ile inşa edilen tesislerden biri olan Göksun Belediyesi Fındıklıkoyak Sosyal Tesisleri ve Harun Cücük Taziye Evi, düzenlenen mütevazı programla hizmete açıldı.

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, programda yaptığı konuşmada, “Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, hayırsever vatandaş-Belediye işbirliği ile Fındıklıkoyak Mahallemizde inşa ettiğimiz ve Sosyal Tesis ve Taziye Evini, Cumhuriyetimizin 100. Yılında hizmete açmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.” dedi.

 

Belediye-Vatandaş işbirliği modeli ile ilçenin farklı mahallelerinde yapılan sosyal tesis sayısının 5 adet olduğunu belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

 

“Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, ilçemizde hayata geçirdiğimiz Belediye-vatandaş işbirliği ile inşa ettiğimiz Sosyal Tesis ve Taziye Evlerini tamamladıkça hizmete sunmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu model ile ilçemiz genelinde toplam 5 adet tesis inşa ettik. Harbiye Mahallemizde 2021 yılında hizmete açtığımız Ömer Doğanay Taziye Evinden sonra Fındıklıkoyak Mahallemizde inşa ettiğimiz ve hayırsever kardeşimizin oğlunun ismini verdiğimiz tesisi de bu gün hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Ericek Mahallemizde inşa ettiğimiz tesisi de inşallah önümüzdeki günlerde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Tombak ve Çamdere Mahallelerimizde inşası devam eden tesislerimizi de inşallah kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız. Bu tesislerimizin yapımında destek olan tüm hayırsever kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Açılış programına Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Hayırsever Hasan Cücük, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Emre Çiçek, Kamu Kurum Müdürleri, STK Başkanları ve Mahalle sakinleri katıldı.

 

Kur’an Tilaveti ve İlçe Müftüsü Ali Söyler’in dua ettiği programda Mahalle Muhtarı Hasan Kişi ve Hayırsever Hasan Cücük’te bir konuşma yaparak Başkan Aydın’a teşekkür ettiler.

 

Fındıklıkoyak mahallesinde inşa edilen tesis toplam 2 kat ve 600 m2 kapalı alana sahip. Üst katında Erkek - Kadın Taziye Evi ve Yemekhane bulunan tesisi alt katında ise Muhtarlık Ofisi, Sağlık Evi, Erkek - Kadın Abdesthane ve WC bulunuyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER