Gençler Yedikuyular’da Doyasıya Eğlendi
GÜNDEMAile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yurtlarında kalan gençlerle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Yedikuyular Kayak Merkezimizde yavrularımızla beraber çok güzel vakit geçirdik. Gençlerimizle beraber olmak, birlikte vakit geçirmek bizler için son derece önemli. Onların mutluluğunu görmek bizleri daha mutlu ediyor” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan gençlerle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kahramanmaraş İl Müdürü Mutlu Kaya ve çocukların yer aldığı programda kayak yapıldı, karda voleybol oynandı. Mutlulukları gözlerinden okunan gençler etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.
Başkan Güngör’e Teşekkür
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Mutlu Kaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör önderliğinde bugün çocuk evlerimizde kalan gençlerimizle birlikte Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirdik. Farklı illerden gelen çocuklarımız var. Aralarında ilk defa kayak merkezine gelenler var. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ederim” diye konuştu.
Mutlulukları Gözlerinden Okunuyor
Etkinlikten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Güngör, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzle birlikte çok güzel bir çalışmaya imza attık. Yedikuyular Kayak Merkezimizde yavrularımızla beraber çok güzel vakit geçirdik. Çocuklarımızla birlikte kayak yaptık, kar voleybolu oynadık, irişkit ekmek yedik ve sohbet ettik. Yavrularımızla beraber olmak, onlarla vakit geçirmek bizler için son derece önemli. Mutlulukları gözlerinden okunuyor. Onların mutluluğunu görmek bizleri daha mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.