© Haber Hanesi 2014 - 2025

Gazipaşa Gençlik Merkezi Dulkadiroğlu'nda Yaşayan Gençleri Yeni Gözdesi Olacak

Gençlik yatırımları kapsamında inşaatı tamamlanan Gazipaşa Gençlik Merkezi ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Açılışını yaptığımızda bu güzel tesis gençlerimizin yeni gözdesi olacak” dedi.


Bölgenin en büyük gençlik merkezlerinden olan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin ardından gençlik yatırımlarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, Gazipaşa Gençlik Merkezi inşaatını tamamladı. Gençlerle kavuşmaya gün sayan Gazipaşa Gençlik Merkezi ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi gibi Gazipaşa’nın da çok sevileceğini söyledi.
Başkan Okay, merkez ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları dile getirdi: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerin hem eğitimlerine, hem de sosyal aktivitelerine katkı sağlama adına gençlik merkezleri inşa ediyoruz. Bu noktada Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi çok büyük ilgi gördü. Bu ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti ve Gazipaşa Gençlik Merkezi inşaatına başladık. İnşaat çalışmaları tamamlanan gençlik merkezimiz şuanda gençlerle buluşmaya gün sayıyor. Bu merkezimizin de gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşacağını biliyoruz. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi içerisinde bulunan her türlü donatı bu alanda da yer alacak. Eğitim salonlarından kütüphaneye, sosyal aktivite alanlarından tiyatro ve konferans merkezine kadar bu alanda birçok donatı bulunacak. Ben gençlerimize bu güzel merkezin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER