Gaziantep'te Yakıt Tankerinde 2 Ölü, 52 Düzensiz Göçmen Bulundu
GÜNDEMGaziantep'te yaşanan trajik bir olayda, yakıt tankerinde 2'si ölü, 52 düzensiz göçmen bulundu.
Şehitkamil ilçesinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Küllü Mahallesi yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, yakıt tankerinde şok edici bir manzara ile karşılaşıldı.
Tankerin içinde bulunan Afgan uyruklu 52 düzensiz göçmen, ekiplerin arama çalışmaları sonucunda tespit edildi. Ancak bu dramatik olayın bir sonucu olarak 2 göçmen hayatını kaybetti ve 7'si ise yarı baygın halde bulundu. Hayati tehlikesi olan bu 7 göçmen, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hemen hastaneye sevk edildi. Diğer düzensiz göçmenler ise Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.
Olayın şüphelisi olan aracın sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.