© Haber Hanesi 2014 - 2025

Fırat Görgel’den Andırın’a Müjde: Asfaltlama, Otogar ve Yeni Projeler Yolda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde önemli projeler hakkında müjdeler verdi.

İlçe merkezindeki uzun süredir beklenen asfaltlama sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten Görgel, aynı zamanda Kışla Bahçesi ve çevresinde başlatılacak dönüşüm projeleriyle Andırın’ın çehresinin değişeceğini vurguladı. Başkan, yeni otogar inşasının da kısa süre içinde başlayacağını ve ilçeye hizmet binası kazandırılacağını açıkladı.

Yatırımlar Andırın’ı Geleceğe Taşıyacak

Başkan Görgel, “Hükümet Caddesi’ni ışıklandırma ve yaya yollarıyla modern bir prestij caddesi haline getiriyoruz. Kışla Bahçesi projesini ise yıl sonuna kadar hazırlamayı planlıyoruz. İlbank ve KASKİ iş birliğiyle yürüttüğümüz İleri Düzey Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, 15 Milyon Euro’luk yatırımla gelecek yıl faaliyete geçecek” dedi. Başkan ayrıca, bu projelerin Andırın’ın geleceğine katkı sağlayacağını belirterek, "Yatırımlarımız ilçemize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Andırın'da yerinde incelemelerde bulunan Görgel, bu projelerin tamamlanmasıyla ilçenin altyapısının güçleneceğini ve yaşam kalitesinin artacağını söyledi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'a Sağanak Geliyor! AKOM Tarih ve Saat Verdi: 4 Gün Sürecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 27 – 30 Ekim tarihleri arasında şehir genelinde sağanak yağışların beklendiğini belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı Ziyaretçi Sayısı 400 Bini Aştı

Türkiye’nin tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, 10 gün boyunca kitapseverleri, yazarları ve yayınevlerini KAFUM Fuar Merkezi’nde buluşturdu. “Gel ve Fark Et” temasıyla gerçekleştirilen fuar, 400 bini aşan ziyaretçi sayısıyla kendi rekorunu yeniledi.

Piri Reis Gündüz Bakımevi, Çocuklar ve Aileler İçin Yükseliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Piri Reis Çocuk Gündüz Bakımevi’nin inşası hızla sürüyor.

Büyükşehir’in Kale Etkinlikleri Çocuklara Unutulmaz Bir Hafta Sonu Yaşattı

Büyükşehir Belediyesinin Kahramanmaraş Kalesi’nde düzenlediği hafta sonu etkinlikleriyle çocuklar; geleneksel oyunlar, yarışmalar, atölye çalışmaları ve kukla gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendi.

Kahramanmaraş İstiklalspor’da Yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Oldu

Kahramanmaraş İstiklalspor, teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak'ı getirdi. Kulüp, yeni hocayla anlaşmayı duyurdu ve yeni dönem resmen başladı.

KASKİ Duyurdu: Kahramanmaraş’ta Gece Boyunca Su Kesintisi Yaşanacak

Kahramanmaraş’ta KASKİ’nin DM16 su deposu bakım çalışması nedeniyle Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta 26 Ekim gecesi su kesintisi uygulanacak. İşte mahalleler.

TÜM HABERLER