Fatih Mehmet Ceyhan, “Milli Görüş Belediyeciliğini Onikişubat’a getireceğiz”
Kahramanmaraş HaberleriSeçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşmaya devam eden Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, “Milli Görüş Belediyeciliğini Onikişubat’a getireceğiz” dedi.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin Onikişubat Belediye Başkan adayı gösterilen Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim startını baba ocağı Kızıldamlar Mahallesi’nden veren Ceyhan, dur durak bilmezken hafta sonu Yunus Emre Mahallesi Sosyete Pazarı esnaflarını ziyaret etti. Ceyhan’ın ziyaretlerine İlçe Başkanı Şahin Us ve parti yöneticileri de katıldı. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceyhan, Onikişubat’a dair hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatarak vatandaşlardan destek isteyip karşılaştığı problemleri dinleyerek, esnafın beklenti ve önerilerini not alıyor.
İLÇEMİZDE İZİMİZİN OLMADIĞI HİÇBİR NOKTA KALMAYACAK
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ceyhan, Halkın desteğiyle Onikişubat’ı Yeniden Refah Partisi'nin yönetimine taşıyacaklarını söyledi. Milli Görüş ruhuyla, Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden hakim olması için tüm hızıyla seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Ceyhan, “Milli Görüş Belediyeciliğini Onikişubat’a kazandırmak için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda destek ve teveccühleriyle yanımızda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Saha çalışmalarımızda dur durak bilmiyor ve muazzam bir ilgi ile karşılaşıyoruz. ‘Milli Görüş Belediyeciliği'nin, haktan yana, adaletten yana, üretimden yana olan tavrını hayata geçirmek boynumuzun borcudur. Bizim belediyecilik anlayışımız gönül belediyeciliğidir. İlçemizde izimizin olmadığı hiçbir nokta kalmayacak. Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Yeniden Refah Partisi adını duyunca tebessüm, minnet ve destekle ışıldayan gözlerin, uzanan ellerin hizmetkârı olmak için Onikişubat Belediye Başkanlığını kazanacağız” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.