EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ilk konuğu Serdar Tuncer
Kahramanmaraş HaberleriOnikişubat Belediyesi, ev sahipliğini yaptığı Uluslararası EXPO 2023 vesilesiyle Kahramanmaraş’ın edebi yönünü küresel anlamda tanıtma hedefiyle organize ettiği Kitap Fuarı, 4 Kasım Cumartesi günü açılıyor. EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ilk konuğu ise sözden gönle giden keyifli sohbetiyle şair-yazar Serdar Tuncer olacak.
Onikişubat Belediyesi, ev sahipliğini yaptığı Uluslararası EXPO 2023 kapsamında ‘100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz’ sloganıyla Kitap Fuarı düzenliyor.
4-12 Kasım tarihleri arasında 100’ü aşkın yayınevinin yer alacağı Kitap Fuarı, Serdar Tuncer, Nurullah Genç, Zafer Şahin, Tufan Gündüz, Vehbi Vakkasoğlu, Saniye Bencik Kangal, Şermin Yaşar, Altay Cem Meriç, Rabia Birsen Göğercin, Cem Küçük ve Senai Demirci gibi çok sevilen yazarları okurlarıyla buluşturacak.
Muhteşem sergi alanında birbirinden güzel söyleşi, imza günleri ve kültürel etkinliklerle dolu EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.
Girişin ücretsiz olduğu fuar, hafta içi ve hafta sonu 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Fuar, son günü olan 12 Kasım 2023 Pazar günü sona erecek.
Serdar Tuncer hayranlarıyla buluşacak
EXPO 2023 Kitap Fuarı, birbirinden değerli söz ustalarını okurları ve sevenleriyle buluşturacak. Fuarın ilk konuğu ise, sözden gönle giden keyifli sohbetiyle dinleyicilerini mest eden şair-yazar Serdar Tuncer olacak.
Sen İstanbul Kokardın, Aynalar, Satır Arası Hikayeler, Delilim Yok Kalbimden Başka, Sermayem Yok Derdimden Başka, Hiçbir Zaman Hiçbir Şey ve Aşık Olan Neylesin gibi okurların yoğun ilgi gösterdiği kitaplara sahip olan Tuncer, EXPO 2023 Ülke Bahçeleri’nde kurulan sahnede saat 17.00’dan itibaren hem kitaplarını imzalayacak hem de söyleşi gerçekleştirecek.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta gökyüzü şenlenecek: Yalnız Ardıç’ta 100’ün üzerinde sporcu uçacak
Kahramanmaraş’ta Yalnız Ardıç Yamaç Paraşütü Festivali 12-13 Eylül’de düzenlenecek. 100’ün üzerinde sporcu uçuş yapacak, Michael Moran gösteri yapacak.
Kahramanmaraş'ta Tarih Öncesine Işık Tutacak Çalıştay Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının açılış programı gerçekleştirildi. 3 gün boyunca devam edecek ve dünyanın farklı ülkelerinden bilim insanlarını Kahramanmaraş’ta buluşturan çalıştayda, tarih öncesi çömlekçiliğin gelişimi ve bölgenin binlerce yıllık arkeolojik mirası bilimsel veriler ışığında ele alınacak.
Pusula Maraş Eğitim Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu sunacağı Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde son hazırlıklar yapılıyor. Merkezde eğitim alacak öğrenciler için ön başvuru ve seviye tespit sınavlarının ardından kayıt sürecine geçildi. Yerel yönetimlere örnek olacak merkez, 12 Eylül Cumartesi günü açılarak eğitimlerine başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Pazarcık’ın Yol Ağını Sıcak Asfaltla İlmek İlmek Örüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin başlattığı şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliği kapsamında Pazarcık’ta 122 cadde ve sokakta 30 kilometrelik yol, 53 bin ton sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların yıl sonuna kadar genişletilmesiyle 132 cadde ve sokakta 32 kilometrelik güzergâhın 62 bin ton sıcak asfaltla kaplanması ve toplam 150 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den, Dulkadiroğlu Aslanbey Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt seriminde sona yaklaştığı Dulkadiroğlu Aslanbey Mahallesi’nde son dokunuşlarını yapıyor. 130 sokağın 122’sinde çalışmaların tamamlandığı mahallede 7 bin 25’inci sokak sıcak asfalt ile kaplanıyor.
Kahramanmaraş’ta Korkutan Yangın! Çevredeki Yapılara Sıçramadan Söndürüldü
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda akaryakıt istasyonunun arka bölümündeki depo ve garajda yangın çıktı. Ekipler alevleri çevreye sıçramadan söndürdü.