Elbistan'da Kurban Kesim Alanları Hazırlandı
GÜNDEMElbistan Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında belirlenen 12 ayrı noktada hayvan kesim alanlarında çalışmalarını tamamladı.
Vatandaşların daha huzurlu bir şekilde bayram geçirmeleri için her alanda tedbir alan Elbistan Belediyesi, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim alanlarında çalışmalarını tamamladı.
Vatandaşların daha uygun ve hijyenik bir ortamda kesim yapabilmeleri için 12 ayrı nokta belirlendiğini belirten Elbistan Belediyesi, “Vatandaşlarımızın daha huzurlu bir bayram geçirmeleri için ilçe genelinde her alanda tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın kurbanlarını daha uygu ve hijyenik bir ortamda kesebilmeleri için belirlenen 12 ayrı noktada tüm çalışmalarımız tamamlanmış ve hazır hale getirilmiştir. Kurban Bayramı için kurulan kriz masamızın belirlediği kesim alanlar Kızılcaoba Mahallesi Diş Hastanesi yanı, Yeşilyurt Mahallesi Çok Programlı Lise Bahçesi, Yeşilyurt Mahallesi Hacı Turaç Cami karşısı, Yeşilyurt Mahallesi TOKİ İlk Okulu Bahçesi, Pınarbaşı Mahallesi Yaşarkent Sitesi Pazar yeri yanı, Pınarbaşı Mahallesi Elbistan Ortaokulu Bahçesi, Yunus Emre Mahallesi Saraykent Açık Pazar yeri, Orhangazi Mahallesi Eski Ceyhan Koleji Bahçesi, Hayvan Borsası yanı, Cihan Et Kombinesi ve Yalçın Et Kombinesi (Belediye Mezbahanesi) ve Hocazade Cami karşısı olarak belirlenmiştir” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.