Elbistan’da Emniyet Binası İnşaatında Yangın: Çatı Katında Çıkan Alevler Kontrol Altına Alındı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, yapımı süren yeni ilçe emniyet müdürlüğü binasının çatı katında yangın çıktı. Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen yangının nedeni henüz belirlenemedi.
Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilerek yangına müdahale edildi. İtfaiye ekipleri, zamanında ve etkili bir müdahaleyle yangını kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için detaylı bir inceleme başlatılacak.
Yangının, binanın yapım sürecindeki herhangi bir teknik aksaklıktan mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığı yapılacak soruşturmanın ardından açıklanacak. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasarın boyutu ise henüz netleşmedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den 4 İlçede Gök Gürültülü Sağanak Uyarısı!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM); Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Pazarcık ve Nurhak’ta gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Yağışların 28 Ekim Çarşamba günü saat 00.00’da başlayıp 29 Ekim Perşembe günü saat 10.00’a kadar süreceği tahmin edilirken her türlü olumsuzluğa karşı dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşlar uyarıldı.
Kahramanmaraş’ta İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Şehrimizin ihtiyaçlarına cevap veren çalışmalarımızı, ilgili kurumlarımızla iş birliği içinde sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda Bakım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda çevre düzenlemesi, peyzaj ve bakım çalışmalarını periyodik şekilde sürdürüyor.
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir merkezinde beklenen sağanak yağışlar öncesinde ızgara, mazgal ve kanal hatlarında temizlik, bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.
ASİD Genel Başkanı Yusuf Ziya Yıldırım: Cumhuriyetimiz En Büyük Değerimizdir
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kapsayıcı Hizmetleri Ailelere Güven Veriyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin insan odaklı hizmet anlayışının somut örneklerinden biri olan “Titreşimli Bebek Uyarı Cihazı” projesi bir ailenin daha hayatına dokundu. Ekipler, Onur ve Rabia Uçan çiftine son teknolojik donanıma sahip titreşimli bebek uyarı cihazı tedarik etti.