© Haber Hanesi 2014 - 2025

Elbistan İmar Planı Masaya Yatırıldı

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Elbistan’a ait imar planı ile ilgili karşılaşılan sorunların çözümleri hakkında, yetkililer ile toplantıda bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/1000 ve 1/5000 nazım imar planında karşılaşılan eksikler ve talepler hakkında, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

 

Yapılan toplantıya oda temsilcileri, büyükşehir belediyesi yetkilileri, müteahhit firma ve iller bankası görevlileri katıldı. Toplantı oda temsilcileri tarafından hazırlanan talepler sinevizyon eşliğinde sunumu ile başladı. Oda temsilcileri imar planı üzerinde eksiklerin olduğunu belirterek yeni düzenlemelerin yapılması talebinde bulunuldu.

 

İmar planını hazırlayan müteahhit firma, iller bankası yetkilileri ve büyükşehir yetkilileri talepleri Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’e neler yapılabilir konusunda bilgiler aktardı. Başkan Gürbüz ise toplantı sonunda imar planı üzerinde bazı çalışmaların ve talepler doğrultusunda düzenlemelerin yapılabileceği kararına vardıklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER