© Haber Hanesi 2014 - 2025

Elbistan Belediyesi’nden Sıfır Atık Eğitim Semineri

Elbistan Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan sıfır atık projesi kapsamında okullarda sıfır atık eğitim semineri vermeye başladı.

Çevre Bilinci, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık eğitim programlarının ilki bu sene İstiklal ilköğretim okulunda düzenlendi. Seminer sonrası okula atık kutuları bırakıldı.

 

Düzenlenen seminer hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye olarak şehrimizi daha temiz, daha yeşil bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan sıfır atık projesi kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzce seminerler verilmeye başlanmıştır. İlk olarak İstiklal İlköğretim okulumuzda seminer verilerek, okulumuza atık kutular bırakılmıştır. Bu tür seminerler diğer okullarımızda da devam edecektir.

 

Sevgili öğrencilerimizin destekleriyle bu çalışmalarımız daha verimli hale gelecektir. Öğrencilerimiz saf ve temiz yürekleri ile çevreyi kirleten birini uyarırsa, bu bizim çalışmalarımızdan daha etkili olacaktır. İnşallah tüm okullarımızda bu tip eğitim programları yaparak, öğrencilerimizi adeta bir itici güç olarak yanımızda görmek istiyoruz. Yarının Türkiye'sinin sahibi olan siz gençler, bu olaya sımsıkı sarılıp çevrenize örnek olursanız, Elbistan çok daha temiz ve yeşil olacaktır” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER