Elbistan Belediyesi’nden Özel Nikah Hizmeti
GÜNDEMElbistan Belediyesi, mutlu bir birlikteliğe ilk adımlarını nikah salonundan farklı bir mekanda atmak isteyen çiftlere, özel nikah hizmeti sunuyor.
Çiçeği burnundaki çiftlerin en mutlu ‘evet’ için en çok tercih ettiği mekanların başında ise Pınarbaşı geliyor.
Elbistan’da her yıl binin üzerinde çift, dünya evine giriyor. Elbistan Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nun, hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin nikah için özel taleplerini de karşılamak amacıyla hayata geçirdiği çalışma, büyük ilgi görüyor. Nikah anlarını özel kılmak, ya da açık havada yapmak isteyen çiftler, evlilik işlemleri sırasında Elbistan Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na bu taleplerini bildiriyor. Evlendirme Memurluğu görevlileri de çiçeği burnunda çiftlerin taleplerine göre belirledikleri mekanlarda resmi nikah işlemlerini yapıyor. Çiftlerin en çok tercih ettiği mekanların başında ise Ceyhan Nehri kıyıları ve Pınarbaşı geliyor.
Farklı konseptlerde hazırlanan nikah masalarında ömür boyu sürecek birlikteliğe ilk adımı atan gelin ve damatlar, “Bu özel anı farklı kılmak, ileride çocuklarımıza anlatacağımız güzel anılar bırakmak için salon dışında bir nikah töreni istedik. Elbistan Belediyesi de bizlerin bu isteğini kabul etti. Biz tercihimizi Pınarbaşı’ndan yana kullandık. Bizleri kırmayarak en mutlu günümüzü özel kılan Elbistan Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Elbistan Belediyesi yetkilileri de, çiftlerin bu yöndeki taleplerinin karşılanması için tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını belirttiler.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.