Ekonominin En’leri Alpedo Maraş dondurması kesti!
Kahramanmaraş HaberleriCumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Engin Aşan ve Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir, Kervanhan tesislerinde Alpedo Maraş dondurması kesti.
Kahramanmaraş’ta düzenlenen Reel Sektör Perspektifinden Türkiye’nin Katılım Finans Stratejisi Buluşmaları programına katılan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Engin Aşan ve Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir, şehrin gözde mekanı olan Kervanhan tesislerinde çengelle asılan yaklaşık 300 kilo Alpedo Maraş dondurmasını satırla kesti.
“Misafirlerimizi dondurma şovuyla karşıladık”
Program sonrası açıklamalarda bulunan Alpedo-Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Şehrimiz dünyanın en ünlü dondurmasının başkenti olması sebebiyle birbirinden değerli misafirlerimize böylesine bir şov ile karşılamak istedik. Bugün Kervanhan tesisimizi onurlandıran Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Engin Aşan, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir ve kıymetli misafirlerimizi ağırladık. Güzel bir program gerçekleştirildi.”dedi.
Programa MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, genç Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Harun Kılıç ve dernek üyeleri de katıldı.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.