Edeler Taraftarlar Derneği'nden Kahramanmaraş İstiklalspor'a Tatlı Morali!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş İstiklalspor, 3. Lig 4. Grup’ta mücadele ederken, Edeler Taraftarlar Derneği'nden anlamlı bir moral desteği aldı. Dernek üyeleri, takımın antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara tatlı ikramında bulundu ve başarı dileklerinde bulundu.
Kahramanmaraş Merkez 1 Sahası'nda yapılan antrenmanda, Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Altunbaş ile Ali Erbilir, oyunculara moral ve motivasyon kaynağı olmak amacıyla tatlı ikram etti. Bu anlamlı destek, Kahramanmaraş İstiklalspor'un Kırıkkale FK ile oynayacağı 18. hafta maçı öncesinde büyük bir moral kaynağı oldu.
Takım, Nesine.com 3. Lig 4. Grupta mücadele ederken, günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. İstiklalspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, taraftar grubunun gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Sahiplenmek çok güzel bir duygudur. Şampiyonluk hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman, “Taraftar olarak her zaman takımlarımızın yanında olacağız. Kahramanmaraş’ı sporda temsil eden her takım bizim için kıymetlidir” diyerek, takımına olan bağlılıklarını vurguladı.
Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkkale FK ile 18. haftada oynayacağı maça yüzde 100 hazırlık ile çıkmayı hedefliyor. Bu destek, İstiklalspor’un şampiyonluk yolundaki mücadelesine önemli bir katkı sağlıyor.
Taraftar Desteğiyle Yükselen İstiklalspor
Kahramanmaraş İstiklalspor, Edeler Taraftarlar Derneği'nin bu tür moral destekleriyle daha da güçleniyor. Her maçta Kahramanmaraş’ı gururlandırmaya devam eden İstiklalspor, şampiyonluk yolundaki hedeflerine adım adım ilerliyor.
Kahramanmaraş’ta Sporun Gücü: Taraftar Desteğiyle İstiklalspor’un Yükselişi
Kahramanmaraş’ın spor kültürünü yansıtan bu destek, şehri temsil eden takımlar için önemli bir motivasyon kaynağı olmaya devam ediyor. İstiklalspor, taraftarlarının desteğiyle Kırıkkale FK'ya karşı elde edeceği zaferle Kahramanmaraş’a gurur yaşatmaya kararlı.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.