Dulkadiroğlu'nun Yeşil Alanlarına Titiz Bakım: Günlük Temizlik Uygulaması
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerin temizliği ve bakımını artırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Belediye ekipleri, bundan böyle her gün düzenli olarak park ve bahçeleri temizleyecek, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirecek.
Bu kapsamlı çalışma ile ilçedeki yeşil alanların daha temiz, düzenli ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu uygulama sayesinde vatandaşların park ve bahçelerden daha keyifli ve sağlıklı bir şekilde faydalanması amaçlanıyor.
Başkan Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın temiz ve bakımlı yeşil alanlarda vakit geçirebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ekiplerimiz, park ve bahçelerin günlük temizliğini ve bakımını büyük bir titizlikle sürdürecek.”
Başlatılan bu yeni uygulama ile Dulkadiroğlu’ndaki park ve bahçeler, her gün sabahın erken saatlerinden itibaren ekipler tarafından kontrol edilip temizlenecek. Ayrıca, park ve bahçelerde tespit edilen arızaların ve yıpranmaların hızlı bir şekilde onarılacağı bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.