DULKADİROĞLU’NDAN TEMİZLİK ÇALIŞMASI
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri Gençosman mahallesi 30003’ncü sokakta bulunan boş alanı temizleyerek uyarıcı levhalar astı.
İlçe sınırlarında bulunan boş alanları düzenli olarak temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Gençosman mahallesinde bulunan boş alanları temizleyerek uyarıcı levhalar astı. Vatandaşların hayvansal atıklarla kirlettiği alanları özenli bir şekilde temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, vatandaşların aynı alanları kirletmemesi için de uyarılarda bulundu.
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha hassas davranmasını rica etti. Boş alanların çöplük olarak değerlendirilmemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Okay, bu konuda belirledikleri yerlerin kullanılmasını tavsiye etti.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmayı şu şekilde sürdürdü: “Tertemiz bir Dulkadiroğlu sloganıyla ilçemizin temizliğine çok dikkat ediyoruz. Bizlerin bu hassasiyetine vatandaşlarımızın da aynı duyarlılıkla karşılık vermesini bekliyoruz. Temizlik ekiplerimiz evsel atıkların yanı sıra vatandaşlarımızın boş alanlara döktüğü moloz ve hayvansal atıkları da büyük bir hassasiyetle temizliyorlar. Ancak bu boş alanların çöp olarak kullanılması doğru bir davranış değil. Ekiplerimiz bu alanlara uyarıcı levhalar asarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Onların bu konuda daha hassas davranmaları ve ilçemizin temizliğine katkı sağlamalarını bekliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir çevre bırakmak adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.”
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.