© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu'ndan Kadınlara ve Yaşlılara Yönelik Yeni Projeler

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yeni dönemde yaşlı dinlenme konağı ve kadınların çeşitli kurs, aktivite ve eğitim amaçlı kullanacağı iki projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Restorasyonunu tamamlayacakları 1 adet konağı kadınlara ayıracaklarını dile getiren Başkan Okay, bu konağın çeşitli kurs, eğitim ve sosyal aktivitelerde kullanılacağını söyledi. Ayrıca bölgeye bir de yaşlı dinlenme konağı kazandıracaklarını ifade eden Başkan Okay, her iki proje ile ilgili şunları söyledi: “Dulkadiroğlu’nu inşa ve ihya ederken, her konuda vatandaşlarımızın yanında olacağımızı ifade etmiştik. Her kesime özel projelerimizin olduğunun altını çizmek istiyorum.

Özellikle kadınlar konusunda pozitif ayrımcı olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Gençlik Merkezlerimiz bünyesinde ve Dulkadiroğlu Halk Eğitim iş birliğiyle bu güne kadar birçok projeye imza attık. Bu projelerde kadınlarımızın başarılarını net bir şekilde gördük. Onları bir araya getirecek, kendilerine özgü bir mekan oluşturma adına da harekete geçtik. Yeni dönemde ortaya koyacağımız konaklarımızdan bir tanesini kadınlarımıza ayırıyoruz. Kadınlarımız burada çeşitli kurslarla kendilerini eğitebilecek, sosyal ve kültürel etkinliklere imza atarak güzel vakit geçirecekler. Yine ulu çınarlarımız olarak gördüğümüz yaşlılarımız için keyifle vakit geçirip sohbet edecekleri, çeşitli aktivitelere katıla bilecekleri bir konak inşa etmeyi planlıyoruz. İlkini N. Kemal Mahallemizde bulunan eski kütüphane alanında inşa edeceğiz. Ben her iki projenin de şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu: Ücretli Öğretmenlerin Hakları Teslim Edilmeli

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, ücretli öğretmenlerin Ankara Ulus’ta yaptığı basın açıklamasına katılarak, “Hükûmet faize, yakına, yandaşa para bulabiliyor; çalıştırdıklarına para bulamıyorlar. Öğretmene para bulamıyor, emekliye para bulamıyor, esnafına para bulamıyor, çiftçisine para bulamıyor… Çalışanlarınız, ücretli öğretmenleriniz sizden özlük haklarıyla ilgili düzeltme isteyince onlara hemen deyiveriyorsunuz ki; ‘Paramız yok!’ Faize bulduğunuz parayı çalıştırdığınız öğretmenlerinize de bulun kardeşim!” dedi.

Ağıralioğlu: Kurtuluş Savaşı Olmasaydı İstanbul'a Kartpostaldan Bakardık

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Kurtuluş Savaşı tartışmaları, ekonomi, seçim ve Türkiye gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu: F-35'ler, Patriotlar ve Terörle Mücadelede Sonuç Alınamadı

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın uluslararası toplantılarda zaman zaman çok esaslı çıkışları olurdu. Bu çıkışlarını yapması gereken toplantılardan bir tanesi buydu. Burada demesi lazımdı ki: ‘İsrail’in sınırları neresidir? Lübnan İsrail toprağı mıdır, Filistin İsrail toprağı mıdır, Irak İsrail toprağı mıdır, İran İsrail toprağı mıdır? Türkiye’nin topraklarını İsrail kendi toprakları gibi görmektedir. ‘Bu İsrail’in sınırları nereden başlayıp nerede bitmektedir?’ Çünkü İran’a kadar uzanan Netanyahu’nun bölge yerleşim planlarını, Amerika marifetiyle müttefiklerin sorumluluk alanına dönüştürme hevesi var.” ifadelerini kullandı.

Yavuz Ağıralioğlu: “Biz Kazanmak İçin Her Yolu Mübah Görenlerden Değiliz”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Anahtar Parti’den arkadaşlarımın emeğine, alın terine bugün düşen şey şudur; ‘biz kazanmak için her yolu mübah görenler değiliz.’ İlkeli siyaset için bir hatta duruyoruz, bedel ödemeye razı olanlarız” dedi.

Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu: “Ekmek Küçülüyor, Maaş Ay Sonunu Getirmiyor”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Siz her zam yaptığınızı açıkladığınızda vatandaş şunu fark ediyor; ekmek küçülüyor, sofra küçülüyor, alım gücü düşüyor... Yani bir ay yetmesi gereken maaş 20 gün yetmemeye, 20 gün yetmesi gereken maaş 10 gün yetmeye başlıyor. Alım gücünün düştüğünü insanlar çok rahatlıkla görebiliyor. Siz güzel güzel nutuklar atıyorsunuz, millet yediğine bakıyor; siz rakam açıklıyorsunuz, millet alım gücüne bakıyor” diye konuştu.

Ağıralioğlu'ndan Terör, Öcalan ve NATO Çıkışı: "Terörsüz Türkiye'ye Evet, Teröristle Müzakereye Hayır"

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, düzenlediği basın toplantısında terörle mücadeleden NATO Zirvesi'ne, basın özgürlüğünden "Yenikapı ruhu" tartışmalarına kadar birçok başlıkta dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Terör örgütü PKK ile herhangi bir müzakere sürecine karşı olduklarını vurgulayan Ağıralioğlu, Türkiye'nin milli çıkarlarının uluslararası platformlarda daha güçlü savunulması gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER