Dulkadiroğlu’nda İftar Sofraları Kuruldu: Başkan Akpınar Katıldı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Mehmet Zülkadiroğlu Caddesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayının bereketine dikkat çeken Başkan Akpınar, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kızılay iş birliğiyle Mehmet Zülkadiroğlu Caddesi'nde kurulan iftar çadırı, vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmet vermeye devam ediyor. Başkan Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız, Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hilmi Doğru ve yönetimi, Kurum Müdürleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlarla iftar yaptı.
Aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu dile getiren Başkan Akpınar, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek tüm hemşehrilerine hayırlı Ramazanlar diledi.
Bu mübarek ayın bereketini hep birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kızılay iş birliğiyle kurulan iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç'tan Sevindiren Haber: Hastaneden Çıktı!
Afşin'de geçirdiği trafik kazası sonrası Bilkent Şehir Hastanesi'nde omurga ameliyatı olan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç taburcu edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Yeni Haftada 19 Farklı Noktada Sürdürecek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt seferberliğini yeni haftada da sürdürecek. 19 – 25 Ekim tarihleri arasında şehir merkezinde 19 farklı noktada asfalt serimi yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Sultanları, Evinde Antepia’ya Şans Tanımadı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’un beşinci haftasında sahasında Antepia Spor Kulübü’nü 3 – 0’lık net bir skorla mağlup ederek grupta üçüncü sıraya yerleşti.
Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı, Öğrencilerle Şenleniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, şehrin farklı noktalarında öğrenim gören öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. İhtiyaç duydukları eserleri fuarda bulabilen öğrenciler, kitap dolu alanda farklı dünyalarla buluşuyor.
Fulya Öztürk ve Türker Akıncı Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Konuşacak
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin en önemli iki gazetecisi “Algılar ve Türkiye Gerçeği” adlı söyleşide Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya gelecek. 21 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.
“Gel ve Fark Et” Temalı Kitap Fuarı Salı Günü Dolu Dolu Geçecek
Kahramanmara Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 20 Ekim Salı günü Nedim Şener, İhsan Süreyya Sırma, Mehmet Cemil ve Mehmet Akpınar edebiyatseverlerle bir araya gelecek.