© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu’nda Altyapı Sonrası Yol Yenileme Çalışmaları Sürüyor

KASKİ, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi 73015. Sokak’ta altyapı çalışmaları esnasında deforme olan yol yüzeylerini sıcak asfaltla onarıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte hem altyapı hem de üstyapı modernize ediliyor.

Kahramanmaraş’ta altyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren KASKİ, çalışmalarını tamamladığı bölgelerde üstyapıyı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Şehir genelinde yürütülen kapsamlı yenileme projelerinin ardından, bozulan yol yüzeyleri hızlı bir şekilde onarılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bu kapsamda Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi 73015. Sokakta altyapı çalışmaları esnasında deforme olan asfalt yüzeyleri sıcak asfaltla tamir ediliyor.

Ekipler, bölgedeki yol standardını yükseltmek için titiz bir çalışma yürütüyor. Yapılan bakım ve onarım faaliyetleri sayesinde trafik akışının daha düzenli hale gelmesi sağlanırken, sürüş güvenliği de önemli ölçüde artırılıyor.

KASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Şehir genelinde altyapı yatırımlarımızı etaplar halinde sürdürüyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde de ekiplerimiz üstyapı onarımlarını titiz şekilde sürdürmeye devam ediyor. Amacımız, hemşehrilerimize hem güçlü bir altyapı hem de konforlu ulaşım imkânı sunmak” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER