Dulkadiroğlu Sümer Mahallesi Taziyeevi Hizmete Açıldı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi ve hayırseverler iş birliğiyle Dulkadiroğlu Sümer Mahallesi’ne kazandırılan taziyeevi hizmete açıldı. Başkan Görgel, “Taziyeevi’mizin mahallemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Sümer Mahallesi’ne kazandırılan taziyeevinin açılışına katıldı. Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla hayırseverler tarafından mahalleye kazandırılan tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Taziyeevi’nin açılışına; Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, Sümer Mahallesi Muhtarı Ökkeş Poyraz ve vatandaşlar katıldı.
Açılışın ardından Başkan Görgel ve beraberindeki heyet, taziyeevini gezerek incelemelerde bulundu.
“Taziyeevimiz Sümer Mahallesi’ne Hayırlı Olsun”
Sümer Mahallesi’ne kazandırılan ve düzenlenen törenle hizmete açılan taziyeevinin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Taziyeevleri yalnızca bir bina değil; acı günlerimizde komşuluk bağlarımızı güçlendirecek, dayanışmamızı pekiştirecek mekanlar. Bugün de Sümer Mahallemize kazandırılan bu tesisin açılışı için bir aradayız. Bu mekânın mahallemize kazandırılmasında emeği geçen tüm hayırseverlerimize ve mahalle muhtarımız Ökkeş Poyraz’a teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.
Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.
Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da
Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.
Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek
Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.