© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi Parkı Açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kamu Külliyesi çevresinde bulunan alanlarda peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Kamu Külliyesi parkını tamamlayan Dulkadiroğlu Belediyesi, alanı vatandaşların hizmetine sundu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın prestij projelerinden Kamu Külliyesi, yeni bir yeşil alana daha kavuştu. Külliye çevresinde peyzaj çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, 9 bin metrekarelik bir park inşa etti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yeşil alanın külliyeye ayrı bir güzellik kattığını ifade ederek konuyla ilgili bilgiler verdi: “Değişen ve gelişen Dulkadiroğlu’nun cazibe merkezi olan Kamu Külliyesi ve çevresinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortaya koyduğumuz çalışmalar ve özel sektör yatırımlarıyla bu bölgemiz her geçen gün daha da değerlenmektedir.  Bu alanda bulunan Kamu Külliyemiz her açıdan ayrı bir güzelliğe sahiptir. Kamu hizmetlerini daha ulaşılabilir ve kolay hale getiren bu alan, vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanmaktadır. Külliye çevresinde yeşil alanlar ve yürüyüş alanları oluşturmaktayız. Bu doğrultuda güzel bir park inşa ettik. Yeşil alanı ve yürüyüş alanlarıyla bu parkımız Külliye’ye ayrı bir hava kattı. Bu güzel eserin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

TÜM HABERLER