Dulkadiroğlu Gençlik Merkezinde Yeni Sergi
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Murat Akkurt Gençlik Merkezi’nde gençlere çeşitli el sanatları eğitimi veren engelli eğitmen Büşra Okur, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde başlattığı kağıt kıvırma kursunu tamamlayarak sergi açtı.
Birçok alanda Kahramanmaraş’ın en iyisi haline gelen Dulkadiroğlu Gençlik Merkezleri, gençlerin geleceğine ışık tutmaya devam ediyor. Çeşitli eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle de gençleri kendine çeken Dulkadiroğlu Gençlik Merkezleri, gençlerin gözdesi haline geldi.
Gençlere çeşitli sanat eğitimleri veren eğitmen Büşra Okur, gençlerin başarıya giden yolda hiçbir engel tanımayacağının ispatı oldu. Kendisi de bir engelli olan Okur, kursiyerleriyle birlikte kağıt kıvırma sanatı icra etti. Kursta ortaya çıkan eserleri Dulkadiroğlu Murat Akkurt Genlik Merkezi’nde sergileyen Okur, gençlere de örnek oldu.
Gençlik Merkezlerinin faaliyetlerini değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları ifade etti: “Projelendirip inşaat çalışmalarına başladığımızda gençlik merkezlerimizin gençlerimizle dolup taşmasını hayal etmiştik. Bugün geldiğimiz noktada bu hayalimizin gerçek olduğunu görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Gençlik merkezlerimiz amacına uygun bir şekilde gençlere en güzel şekilde hizmet ediyor. Onları her açıdan hayata hazırlıyor. Adeta geleceklerine ışık tutuyor. Buralardan yetişen gençlerimizin topluma büyük faydaları olacağı kanaatindeyim. Onlarda kendilerinden sonraki nesilleri en güzel şekilde yetiştirecekler. Gençlik merkezlerimizde çeşitli kurs faaliyetleri icra edilmektedir. Bunlardan bir tanesi de kağıt kıvırma sanatıydı. Kendisi de bir engelli olan kurs eğitmenimizin öğreticiliğinde gençlerimiz harika eserler ortaya koydu. Bunu da bir sergi olarak merkez içerisinde sundular. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem kursiyerlerimizin hem de eğitmenimizin başarılarının devamını diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.