© Haber Hanesi 2014 - 2025

DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDE PTT HİZMETİ

Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin iş yeri bölümünde PTT Şubesi hizmete açıldı. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şubenin kredi dışında birçok bankacılık hizmetini de sağlayacağını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesine kazandırdığı en önemli hizmetlerden olan Gençlik Merkezi komplike bir bina olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Gençlik hizmetlerinin yanı sıra içerisinde kapalı Pazar yeri, kapalı otopark, kurban kesim alanı ve çeşitli iş yerleri için dükkanlar bulunduran gençlik merkezi, PTT Şubesi’ni de bünyesine kattı.
Faaliyetlerine başlayan şubenin açılışına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, PTT’nin birçok bankacılık hizmetini de bünyesinde barındırdığını söyledi. Başkan Okay, açılışta yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu İlçemizin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden olan Namık Kemal Mahallesi ve çevresi ile ilgili güzel bir hizmete daha imza atıldı. Fiziki şartları çok da iyi olmayan bir alanda hizmet vermeye çalışan PTT binamızı Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin altında bulunan iş yerlerinden birine taşıdık. Bu alanda kredi kullanımı dışında her türlü bankacılık hizmetleri dahi yapılacak durumdadır. Vatandaşlarımız bu bağlamda daha kaliteli ve güzel bir hizmet alacaklar. Ben bu güzel hizmette emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”
Başkan Okay’ın ardından konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’da şunları söyledi: “İlçemize yapılan hizmetlerin her zaman takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Namık Kemal Mahallesi bölgesinde büyük bir ihtiyaç olan PTT şubesinin açılışını gerçekleştirmekten duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu güzel hizmette emeği bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız ve PTT Başmüdürümüze özellikle teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”
Şube hakkında konuşan PTT Kahramanmaraş Başmüdürü Ali Kaplan ise şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü olarak Namık Kemal Mahallesine daha kaliteli hizmet vermek için bir çalışma başlattık. Dulkadiroğlu Belediye Başkanımızın da destekleriyle Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde bir yer tahsisi gerçekleşti. Merkez büyüklüğünde bu alanda çok daha kaliteli hizmet vereceğiz.  Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER