Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Yaya Güvenliği İçin Kaldırım Projesi!
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Aksu Mahallesi 11. Sokak ile Karşıyaka Mahallesi 38. Sokak’ı birbirine bağlayan yaklaşık 600-650 metre uzunluğundaki yolda kaldırım yapımı çalışmaları başlatıldı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçede 105 mahallede yoğun bir şekilde altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Mahallelerimiz arasındaki bağlantıyı güçlendirmek, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlamalarını temin etmek için bu kaldırım çalışmalarını başlattık. Hem yaya trafiğini düzenleyecek hem de modern bir görünüm kazandıracak bu projeyi kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle sürdürdüğü çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun daha güvenli ve düzenli hale getirileceği bildirildi. Belediye yetkilileri, vatandaşların talepleri doğrultusunda benzer projelere devam edeceklerini ifade etti.
Dulkadiroğlu Belediyesi, 105 mahallede yürüttüğü altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.