© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı, Başdervişli Sakinleriyle Buluştu

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili Birim Müdürlerinin katılımıyla Başdervişli Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Toplantıda mahalledeki sorunlar yerinde tespit edilerek çözüm yolları belirlendi ve vatandaşların taleplerine anında yanıt verildi.

Başdervişli Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda altyapı, çevre düzenlemeleri, sosyal projeler ve diğer belediye hizmetleri ele alındı. Başkan Akpınar, mahalle ziyaretlerinin önemine vurgu yaparak, "Her hafta bir mahallemizde vatandaşlarımızla buluşuyor, onların ihtiyaçlarını dinliyor ve ilgili birimlerle birlikte hızlı çözümler üretiyoruz. Başdervişli Mahallemizde de bu anlayışla çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.


Toplantıya katılan mahalle sakinleri, sorunlarını doğrudan Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile paylaşma imkanı buldu.
Toplantı sonunda mahalle sakinleri, sorunların çözümüne yönelik gösterilen hassasiyet ve hızlı müdahaleden dolayı Başkan Mehmet Akpınar ve ekibine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni Asfaltlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Yörük Selim Mahallesi’ndeki Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni baştan sona asfaltlıyor.

Kitap Fuarı’nda Çocukların Dijital Dünyası Konuşuldu

Anadolu’nun en büyük kitap fuarında okurlarla bir araya gelen “Dijital Baba” olarak bilinen yazar Orhan Toker, çocuklarda teknoloji bağımlılığı, sosyal medyanın riskleri ve ailelerin dijital rehberlikteki rolünü ele aldı.

Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, Edebiyat Mirasını Nesilden Nesile Taşıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, çocuklardan gençlere, yetişkinlerden ileri yaştaki kitapseverlere kadar her yaştan ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturuyor.

Türkiye’nin Güçlü Kalemleri KAFUM’da Sevenleriyle Buluşacak

Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 21 Ekim Çarşamba günü gazeteci Hakan Çelik, yazarlar Halit Ertuğrul, Aykut Ertuğrul ve Emin Gürdamur KAFUM’da edebiyatseverlerle bir araya gelecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kadın Girişimcilerin Gücünü Artıracak Seminer

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Kadın Akademisi ve paydaş kurumlarla iş birliğinde kadın üreticilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 21 Ekim Çarşamba günü kapsamlı bir eğitim semineri düzenleyecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kadın Girişimcilerin Gücünü Artıracak Seminer

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Kadın Akademisi ve paydaş kurumlarla iş birliğinde kadın üreticilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 21 Ekim Çarşamba günü kapsamlı bir eğitim semineri düzenleyecek.

TÜM HABERLER