Doğa Severler Dağcılar Ve Fotoğraf Sanatçıları Türkoğlu’nda Buluştu
GÜNDEMSosyal medya üzerinden organize olan, aralarında profesyonel dağcı, fotoğraf sanatçısı ve doğa severlerin de bulunduğu 25 kişilik grup Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde buluştu.
Gruptakiler, il olarak Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret ederek kendilerine eşlik etmesini istedi.
Misafirlerinin bu isteğini geri çevirmeyen Başkan Okumuş, Karapınar Su Park, Tarihi Su Değirmenini, Bababurun Şehitlik Anıtı ve mesire alanlarını gezdirdi.
Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi'ni de gezen doğaseverler, daha sonra 1300 rakımlı Yoğunoluk Yaylasına çıkarak doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.
Başkan Okumuş burada gazetecilere , her yıl binlerce yerli turistin yanı sıra, fotoğraf sanatçıları ve doğa severleri misafir etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.
Çevre illerden ve kent merkezinden gelen doğa severler, fotoğraf sanatçıları, dağcılar ve sivil toplum örgütleri üyelerine ilçeyi gezdirdiklerini anlatan Okumuş, "Türkoğlu'nun tanıtımını yapmak için mücadele veriyoruz. Onun içinde doğayı seven kardeşlerimizi, dağcılarımızı ve aynı zamanda fotoğraf sanatçılarımızı misafir ettik. Buraların güzelliklerini sosyal medyadan ve televizyonlardan inşallah, tanıtımına katkı sağlayacaktır. Güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Türkoğlu'nun kapıları her zaman kendilerine açık." diye konuştu.
Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Temizdemir de çoğu zaman ilçeden geçtiklerini ancak bu sefer bir güne sığmayacak kadar güzellikleri görme fırsatı bulduklarını söyledi.
Dağcı Mehmet Sever de çeşitli illerden gelen profesyonel dağcı arkadaşlarıyla birlikte Türkoğlu ilçesine geldiklerini ve Başkan Okumuş'un bizzat kendilerini gezdirdiğini dile getirdi.
Doğaseverlerden Gülfem Özer Kışlak da ilçe olmasına rağmen büyük projelerle karşılaştıklarını belirterek, doğa ve tarihle iç içe vakit geçirdiklerini aktardı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.