© Haber Hanesi 2014 - 2025

Deva Partisi ''DDTP'' Başkanı Burak Dalgın; Özgürlük,Yatırım Ve Tek Dijital Pazarı Konulu Basın Açıklamasında Bulundu

‘Gündemimiz, hükûmet ile sosyal medya şirketlerinin bilek güreşi değil, teknoloji yatırımlarını çeken özgürlükçü bir Türkiye olmalıdır’ Sosyal ağ sağlayıcılarına getirilen yeni yükümlülüklerin uygulamaya konulmasıyla birlikte Türkiye’nin demokrasi ve ifade özgürlüğü sorunu bir kez daha görünürlük kazanmıştır. Ülkemizde temsilcilik açacağını söyleyen şirketler, ‘devlet kurumları tarafından yapılan içerik kaldırma taleplerinin incelenme süreçlerini değiştirmeyeceğini’ ifade etmiştir.

Türkiyenin, çok uluslu şirketlerin kararlarından bağımsız olarak evrensel kalitede bir demokrasiyi hak ettiği unutulmamalıdır. Demokrasi ve ifade özgürlüğünü korumak; kâr amaçlı çok uluslu şirketlerin değil, siyasi partilerin ve sivil toplumun görevidir.

Türkiyenin gündemi yasaklar olmamalıdır. Türkiyenin gündemi dostlar alışverişte görsün mantığıyla yapılan düzenlemeler veya reklam kısıtlamalarını atlatmak olmamalıdır.

Gündemimiz özgürlük, yatırım ve ‘tek dijital pazar’dır

DEVA Partisinin gündemi; ülkemizi interneti özgür olmayan bir ülkeler liginden, Bangladeş, Kolombiya ve Zimbabwe gibi ülkelerin gerisinde yer almaktan bir an evvel kurtarmaktır.

DEVA Partisinin gündemi; komşularımıza giden milyar dolarlık teknoloji yatırımlarını ülkemize çekmektir. Ülkemizden yeni unicornlar çıkarmak, gençlerimize yeni fırsatlar sunmaktır.

DEVA Partisinin gündemi; Avrupa Birliği müzakerelerinde tek dijital pazarkonusunu önceliklendirmektir. Küresel platformlarda kürsü sahibi bir Türkiyenin dünya çapında üretilen çözümlere paydaş olmasıdır.

DEVA Partisinin gündemi, daha hür, daha zengin ve dünyaya daha entegre bir Türkiyeyi inşa etmektir.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER