© Haber Hanesi 2014 - 2025

Depremin İkinci Yılında 04.17'de Kapıçam'da Dualar Yükseldi

6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenler Kapıçam Şehir Mezarlığı'nda Dualarla Yâd Edildi.

6 Şubat 2023’te meydana gelen ve Türkiye'yi derinden sarsan depremin ikinci yıl dönümünde, ilk depremin gerçekleştiği saat olan 04.17'de Kapıçam Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen anma programı büyük bir hüzünle gerçekleşti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.

Anma programına, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici de katıldı. Her iki isim, depremde yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.

Bu özel anma programı, Asrın Felaketi'nin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen, acıların hala taze olduğunu ve afetin derin izlerinin hala yüreklerde hissedildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER