© Haber Hanesi 2014 - 2025

“Deliriyorum Haberin Olsun” Gösterisi Tiyatroseverleri Kahkahaya Boğdu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Deliriyorum Haberin Olsun” adlı komedi gösterisini NFK Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşturdu. Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, kahkaha dolu unutulmaz bir gece yaşadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını toplumun her kesimine hitap edecek şekilde artırarak sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu, yetişkinlere yönelik özel bir tiyatro gösterisiyle sanatseverleri bir araya getirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, sezonun en dikkat çeken etkinliklerinden biri olan “Deliriyorum Haberin Olsun” adlı komedi oyununa ev sahipliği yaptı.

Salonun tamamen dolduğu gecede, Kahramanmaraşlı tiyatroseverler kahkaha dolu ve keyifli anlar yaşadı. Uzman Psikolog Necip karakteri üzerinden ilerleyen oyun, danışanlarıyla yaşadığı sıra dışı, ilginç ve bir o kadar da komik olayları sahneye taşıdı. Psikoloji dünyasının günlük yaşamla iç içe geçen yönlerini mizahi bir dille ele alan yapım, izleyicilere hem düşündüren hem de güldüren bir deneyim sundu. Oyunda yer alan esprili diyaloglar, güçlü oyunculuk performansları ve akıcı hikâye yapısı, seyircilerden tam not aldı.

Sahnedeki enerjinin salona yansıdığı gösteri boyunca izleyiciler kahkahalara boğulurken, oyunun temposu ve sürükleyici anlatımı dikkat çekti. Gösteri sonunda salonu dolduran sanatseverler, uzun süre alkışlarla oyuncuları selamladı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren tiyatroseverler, böylesine nitelikli kültür ve sanat etkinliklerinin şehirde düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar, Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu’nun her yaştan vatandaşa hitap eden içerikleriyle şehrin sosyal ve kültürel yaşamına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER