© Haber Hanesi 2014 - 2025

Çokran Yolu Heyelan Sonrası Trafiğe Açıldı

Büyükşehir Belediyesi, Çokran yolunda meydana gelen heyelanın ardından yoğun çalışmalarla yolu yeniden trafiğe açtı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Çokran Mahallesi’nde yaşanan heyelanın ardından yol açma çalışmalarına başladı. Çokran dâhil birçok mahalleyi birbirine bağlayan yolda dev kayaların düşmesi sonucu yol trafiğe kapanmıştı. Fen İşleri Dairesi koordinesindeki onlarca ekip ve iş makinesi devasa büyüklükteki kayaları kaldırmak için yoğun bir efor sarf etti. Uzun çalışmalar sonucu ekipler, yola heyelanla birlikte savrulan kayaları kaldırdı, binlerce ton ağırlığındaki taş ve toprak birikintilerini temizleyerek yolu yeniden trafiğe açtı.

 

Kapalı Yolumuz Bulunmuyor

Fen İşleri Dairesi Başkanlığından çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Çokran Mahallemizde heyelan sonucu kapanan yolu yeniden ulaşıma açtık. Hamdolsun, sorumluluk sahamız içinde an itibariyle kapalı yolumuz bulunmuyor” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER