Cinayet Soruşturmasında Şok Gelişme: Narin'in Boğularak Öldüğü Tespit Edildi
GÜNDEMDiyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu.
İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre, Narin'in boğularak öldüğü tespit edildi. Boyun ve çene altındaki kas gruplarında kanama izlerine rastlanırken, Narin’in boğazı sıkılarak öldürüldüğü netleşti. Ayrıca, boğularak ölen kişilerde görülen ağızdan gelen sıvının, amcası Salim Güran’ın aracında bulunduğu açıklandı.
Soruşturma kapsamında, amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. Narin’in kesin ölüm nedenini ortaya koyacak otopsi raporunun 23 Eylül’de açıklanması bekleniyor.
CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın aktardığı bilgilere göre, Narin’in cesedinde yapılan incelemede 91 farklı bulgu toplandı. İstanbul Adli Tıp'ta bu bulgular detaylı olarak inceleniyor. Amcasının aracında Narin’e ait DNA izleri ve ölüm sonrası çıkan sıvı tespit edilirken, bu durumun amcanın cinayeti işlediği anlamına gelmediği, sadece cesedi taşıdığı üzerinde duruluyor.
Soruşturma devam ederken, gözaltına alınan Narin’in yengesi Hediye Güran, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.