CHP Heyetinden MİYABB’a Ziyaret
GÜNDEMCumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Kezban Taşın öncülüğündeki heyet Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ni ziyaret etti.
Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ni Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı heyeti ziyaret etti. Ziyarete katılan heyette Stk’lardan sorumlu il başkan yardımcısı Kezban Taşın , Basından sorumlu Ayşe Bulut Sosyal Medya Sorumlusu Cemal Çicek yer aldı.
Medya sektörünün sorunlarının ele alındığı görüşmede Kahramanmaraş özelinde medya sektörünün sorunları iştiare edildi. Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Kezban Taşın son zamanlarda ismini cismini bilmedikleri kişilerin kendisini basın olarak tanıttığını ifade etti. Bu konu hakkında bir siyasi örgüt olarak rahatsızlıklarını ifade eden Başkan Taşın en yakın zamanda Kahramanmaraş özelinde ve Türkiye Genelinde bir çalışma başlatılarak bu tarz kötü niyetli kişilerin bu sektörden temizlenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Taşın’ın ardından söz alan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt ise yaptığ açıklamada şunları söyledi ;
“ Bu tarz kişilerin çoğalmasının sebebi İnternet Basın Kanununun çıkmaması Kanun çalışması şu an alt komisyonda yakın zamanda çıktığında bir çok merdiven altı basın olduğunu iddia eden kişilerden sektörün temizleneceğini söyledi. Aynı zamanda bütün Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı İletişim ofisi ile koordineli olarak bir çalışma başlatıldı Bu taz art niyetli kişilerden mesleğimizi temizleyerek mesleğimizin itibarını yeniden kazandıracağız. Ziyaretleri ile bizleri memnun eden Chp heyetine teşekkür ediyorum “ dedi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.