Camide korkunç olay: Bunalım geçirerek imam kendini astı!
GÜNDEMSamsun'un Çarşamba ilçesinde görevli olan 45 yaşındaki cami imamı Hasan Ocak, caminin ikinci katında kendini iple asarak intihar etti.
Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Yeşilırmak Mahallesi'nde bulunan Göksun Camii'nde, 45 yaşındaki imam Hasan Ocak'ın intiharıyla sarsıcı bir olay yaşandı. İkinci kattaki odasında kendini iple asarak yaşamına son veren Ocak'ın cansız bedeni, cami cemaati tarafından ikindi namazı öncesinde keşfedildi.
Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte yapılan incelemede, Ocak'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cemaatin ve çevredeki vatandaşların şokunu yaşadığı bu trajik olayın ardından, imamın cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma, Ocak'ın intihar sebebini aydınlatmak amacıyla derinleştiriliyor. Cami cemaati ve yakın çevresi, bu beklenmedik ölüm nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, Ocak'ın intiharına neyin sebep olduğu ise henüz netlik kazanmadı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.